Kutsu osallistua koulutukseen

Miten mielenterveyttä voidaan hoitaa suoliston kautta?

Mielenterveys kuntoon suoliston hyvinvointiin keskittymällä -koulutus tarjoaa sinulle ymmärryksen siitä, miten suolistomikrobistoa voidaan muuttaa suolen, kehon ja mielen terveyttä tukevaksi. Lisäksi saat käsityksen mielenterveyden taustoista ja hoidosta evoluutiopsykologian näkökulmasta.

Kouluttajina toimivat suolistomikrobien asiantuntija, tohtori & akatemiatutkija Satu Pekkala, sekä evoluutiopsykologian dosentti ja tutkija Turun Yliopistosta, Markus Rantala. Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin mielenterveyden ja suoliston hyvinvoinnin yhteyttä.

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen Profession sivuilta täältä: https://professio.fi/product/mielenterveys-kuntoon-suoliston-hyvinvointia-edistamalla/

Nyt pääset ilmoittautumaan mukaan koulutukseen -15% etuhinnalla! Näin hyödynnät edun: Syötä etukoodi HELMI15 ostoskorissa kohtaan ''etukoodi'', jolloin verkkokauppamme tarjoaa alennuksen automaattisesti. Voit ilmoittautua mukaan myös Chatin tai asiakaspalvelumme (asiakaspalvelu@professio.fi tai p. 020 780 6220) kautta - muista tällöin mainita ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodi HELMI15.